Cyber Helden

Om er het beste van te maken op het internet, moeten kinderen slimme keuzes maken. Cyber Helden motiveert jonge kinderen om veilig en verstandig op het web te surfen. Zo kunnen ze op een zelfverzekerde manier de online wereld ontdekken.

Interland is een avontuurlijk online-spel dat leren over online-veiligheid interactief en leuk maakt – net zoals de online-wereld dat ook is. Kinderen zullen, samen met hun Internauten, ongemanierde hackers, phishers, oversharers en pestkoppen bestrijden. Dit doen ze door vaardigheden aan te leren en te verbeteren die van hen zelfverzekerde online- avonturiers zullen maken.

Cyber helden. Internet, 24 september 2019. www.cybersimpel.be

E-mail Print kopieer
Copyright © 2023 Pelckmans maakt een deel uit van Pelckmans uitgevers
mens en samenleving logo